Run Forrest, run!

Så här fint var det i skogen idag när jag sprang, tyvärr gicks solen i moln precis innan men det var stundvis riktigt fint och stundvis väldigt mycket regn.
Jag hade tänkt ta mig 13km på 1.5timme men högerknät ville inte mer än strax över 11km.

Träningsdagbok

För att jag ska kunna hålla lite bättre koll på träningen och motivationen så har jag köpt mig en träningsdagbok.
Under flera månader har jag gått och spanat på de superfina inbunda anteckningsböckerna som finns på Akademibokhandeln och nu när jag behövde något fint att skriva i bestämde jag mig för att slå till!
Visst är den väl fin! Liten och behändig med ett svart gummiband så den hålls ihop och det bästa av allt:
Det är en kalender!
Tyvärr fanns inte kalendrarna med de söta låsen eller magnetbanden som anteckningsböckerna har  men det här är super ändå, nu kan jag skriva in i förväg vilka pass som ska vara vilka dagar vilket förmodligen gör det lättare att hålla och att utvärdera.

Mitt sommarmål!

Mitt mål ära tt träna så pass mycket under sommaren att jag klarar av att springa:
Nu är just denna logo från förra året då jag inte hittade årets någonstans men jag har iaf tänkt klara mig runt 42.2km lördag 18 Augusti i år.
Helt vansinnigt!!
Förhoppningsvis vansinnigt skönt, häftigt och roligt när jag klarat av det också så det gäller att inte slappa för mycket... Det är ju över 4 långa mil! Ojoj..jag börjar nästan få kalla fötter;)

Positiv

Ja, det blev faktiskt en positiv överraskning igår gällande bion. Den typen av film är egentligen inget som varken jag eller sambon brukar se så det var kul!

Det fanns ju såklart några mindre bra saker med filmen också som att så mycket gick att lista ut i förhand till exempel. Men jag måste säga att Noomi Rapace överaskade till det positiva även om vissa scener trots allt fick mig att minnas fröken Salander.

Snart på biografen!

 


Hux flux så hade vi bokat biobiljetter till Prometheus i kväll! Vädret som var så fint och bra på förmiddagen har övergått till starka vindar som är alldelens för kyliga och regn som är för blött mot rutan på grund av de tidigare nämda vindarna, hurv!

Det blev riktigt smarriga pannkakor tidigare och jag har även hunnit med ett gymbesök, bara log där i början eftersom det var så skönt att vara tillbaka i den miljön (har skippat gymträningen i fleeera månader). På måndag börjar hårdträningen igen efter denna lugna post-halvmaravecka. Det finns nämligen lite vaga planer om ett speciellt lopp i sommar men det tänkte jag inte skriva något om förrän måndagens träningspass är avklarat.

Vad ska ni göra ikväll?

Lördag morgon.

Vilken fantastisk dag det verkar bli!

Vaknade innan väckarklokan ringde kl.7 (lägenhet=tvättstugebokning) och kände mig utsövd, dessutom hade myskatten krypit ner under täcket och var så där varm och go som bara en katt med indragna klor kan vara.
Efter lite tårtsurfande vaknade dessutom sambon tidigt han med och om ett tag verkar det bli Amerikanska pannkakor här igen, det är ju en sån lyxig och god frukost!

Tyvärr så finns det en held del käppar i hjulen för Stenbacka så jag har börjat kolla upp möjligheterna till en kolonilott här i Luleå men det tänkte jag berätta lite mer om senare för nu kallar tvättstugan på mig igen, jag riktigt hör centrifugerings tjutet från trumman ;)

Idag skiner solen. ...

2012-06-01_15_04 (MMS)

Idag skiner solen. Och jag är inne och arbetar men det gör inte så mycket för 16.30 är det helg och här skiner ju solen i princip dygnet runt;-) Så här gott har en av krukväxterna på jobbet det idag. Det är så skönt att se hur de återhämtar sig efter vintermörkret, tycker inte ni det?


RSS 2.0