Kors i taket!


Helt plötsligt hade jag druckit en hel kopp kaffe. Det kan jag faktiskt inte minnas när det hände senast. Annars så har jag extremt mycket träningsvärk i magmusklerna efter första crossfit passet på tre veckor i går. 

Tyvärr så tillbringade jag en hel vecka i soffan efter att jag kom hem på grund av febern och lungsjukan som jag fick i Sverige. Nu har energin kommit tillbaka i alla fall så det är full fart; luncher, möten, behandlingar och annat. Bland annat blir det ABBA fest på fredag!

Blaha

Fick feber i går kväll, 38,5 celsius. Som tur var så var den borta till morgonen men dagen har varit lite små dimmig. Fick tid att luncha som hastigast med fina MP och så nu dök inte den inbokade upp så jag fick en vilolucka. Kanske bra med tanke på gårdagen men det är ju synd när det står folk på kö att få komma.

Det här är min fot i jobbskorna.

Sverigebesök

Är på arbetsresa, har en massa patienter inbokade från morgon till kväll och försöker samtidigt träffa vänner. Det  är lite stressigt men fantastiskt roligt!

Att jag sen hittade dessa godbitar på flygplatsen gjorde ju inte saken sämre!



En kväll med Embla

I kväll har jag fått vara hundvakt åt den übersöta schäfervalpen Embla. 
 
Embla bor snett mitt emot och tycker inte om långa promenader, när andra hundar skäller eller när det är kallt ute. Ungefär. Så i kväll var det väldigt spännande för henne när jag tyckte att vi skulle gå en runda i underkylt regn och som vanligt en nästan oavbruten serenad av vaktande hundar i trädgårdarna längs vägen. Även jag fick utmana mitt psyke lite för att gena över ett öppet fält visade sig framkalla gamla mörkerrädslor men vi tog oss hem till värmen och ljuset.
 
Förresten så blev det en väldigt rolig reaktion på henne när Pierce Brosnan började sjunga i Mamma Mia. Blicken hon gav tv:n just innan bilden togs var fantastisk.
 

 
 

RSS 2.0